'People protect what they love'
Jacques Yves Cousteau


English website
OVER ONS WAT WE DOEN HELP MEE NATUURBESCHERMERS NIEUWS CONTACT
OVER ONS

Op dit moment werkt een klein team aan het inrichten van de formele organisatie en de voorbereidingen voor de realisatie van de Conservation Academy.

De betrokken mensen zijn zich allen bewust van de ernstige vervuiling van onze aarde en de natuur die in groot gevaar verkeert. Zij besloten dat er een plek moest komen waar je geconcentreerd kunt werken aan concrete plannen voor natuurbeschermings projecten en, waar nodig, daarbij wordt geholpen.

De Conservation Academy zal starten als een organisatie die bijeenkomsten voor (aspirant) natuurbeschermers organiseert, maar heeft de ambitie om te komen tot een eigen campus voor natuurbeschermers.

WAT DE CONSERVATION ACADEMY GAAT DOEN

KICK OFF EN ONDERSTEUNING VAN PROJECTEN

Natuurbeschermers 'beschermen waar zij van houden'. Zij hebben een passie voor een bepaalde plaats op aarde of voor een soort die met uitsterven wordt bedreigd.
Toch zijn de meesten van hen geen ervaren ondernemers of projectmanagers, terwijl het opstarten en uitvoeren van een natuurbeschermingsproject direct kan worden vergeleken met het runnen van een bedrijf of managen van een flink project!

De Conservation Academy gaat natuurbeschermers helpen met het opstellen van een doortimmerd plan dat wordt getoetst op risico's en haalbaarheid. Een project moet echter ook gefinancierd worden. De Conservation Academy helpt met het vinden van de juiste, bij het project passende, financiering.
En, wanneer de natuurbeschermers in het veld aan het werk zijn, volgt de Conservation Academy de voortgang van de projecten en kan ondersteunen wanneer er bijvoorbeeld medische-, management-, technische- of juridische problemen zijn.


HELP MEE

ALS FOUNDER:
Wil je, net als wij, de mensen die een deel van hun leven inzetten voor het beschermen van onze natuur ondersteunen?

Wordt dan founder van de Conservation Academy: koop voor € 100,- de unieke, massief bronzen, Conservation Academy penning. Houd deze zelf, geef hem cadeau of...bied hem na enige tijd weer aan, aan de Conservation Academy!

De penning is geproduceerd door de Amerikaanse kunstenaar
Roland st. John, bekend van oa. 'SEARADEN, zie www.searaden.nl

Van deze penning zijn 100 exemplaren gemaakt. Dat het een collectors' item gaat worden is zeker: meer worden er in deze versie niet gemaakt.

Stuur de Conservation Academy een email (het emailadres staat onder aan deze pagina) als je wilt helpen met de start door de aankoop van een penning!


ALS VRIJWILLIGER:
Wil je de Conservation Academy en de natuurbeschermers vooruit helpen met je kennis / ervaring?
Wij zijn op dit moment op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij het opstarten van de organisatie, het vinden van de juiste locatie voor de campus en werven van fondsen/sponsors om het financieel mogelijk te maken.
Woon je in Nederland en ben je bereid wat tijd in dit initiatief te steken? Stuur dan een email en laat ons weten hoe je ons kunt helpen.
NIEUWS

Wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang van dit initiatief?
Stuur dan een email met je naam, emailadres en woonplaats en meld je aan voor de nieuwsbrief. Deze zullen we gemiddeld eens per twee maanden rondsturen.
CONTACT INFORMATIE

Conservation Academy
Postbus 318
6860 AH OOSTERBEEK


email@conservationacademy.org