'First they ignore you,
then they laugh at you,
then they fight you,
then you win.'

Mahatma Gandhi


English website

homepage
BEN JE EEN NATUURBESCHERMER?

EN...al aan het werk in het veld?

De Conservation Academy zoekt jou!

Want: jij weet als geen ander wat het is om in het veld te werken. Jij liep al tegen problemen aan waarvoor je -hopelijk- oplossingen bedacht. Je kunt andere (aspirant) natuurbeschermers helpen door hen jouw verhaal te vertellen en hen te wijzen op de do's en dont's bij veldwerk.

Ben je bereid om je kennis en ervaring te delen met collega natuurbeschermers? Neem dan per email contact met ons op.

Wanneer we je kennen en weten waar je goed in bent, dan nodigen we je graag uit om je verhaal aan studenten te vertellen. En natuurlijk worden alle reis- & verblijfkosten vergoed. We zorgen ervoor dat je hulp aan de Conservation Academy je niets kost maar wel veel oplevert!
WIL JIJ NATUURBESCHERMER WORDEN?

GEWELDIG!

Je bent één van de weinigen die niet ontspannen achterover leunt, maar die in actie wil komen!

Bedenk wel dat het werk als natuurbeschermer zwaar en gevaarlijk kan zijn. Er kunnen locale mensen zijn die niet blij zijn dat je in hun wereld komt, hun omgeving, hun godsdienst en rituelen. En wat jij wilt doen, kan in conflict zijn met wat zij willen.

De Conservation Academy helpt je bij het schrijven van een gedegen projectplan en het toetsen ervan op risico's en haalbaarheid. Ook bij het gefinancierd krijgen van je project kunnen we je helpen.

Stuur ons een email als je natuurbeschermer wilt worden en als je wilt dat we je op de hoogte houden over de Conservation Academy.
CONTACT INFO

Conservation Academy
Postbus 318
6860 AH OOSTERBEEK


email@conservationacademy.nl